Tuesday, November 19, 2019

5:45 AM Sweat Camp 55 {{combination}} Kathryn 55 minutes
6:00 AM Sweat Yoga {{low impact}} Kenzie 55 minutes
6:45 AM TRX + Abs {{combination}} Rebekah S 45 Minutes
9:00 AM Forever Fit {{senior fitness}} Lori 55 minutes
10:05 AM Sweat Strength {{strength}} Ricky S 45 Minutes
12:00 PM Sweat Strength {{strength}} Ricky S 45 Minutes
12:30 PM Open Sweat Cycle {{Individually Paced Cycling}} Self Guided 45
1:00 PM Boxing, Balance & Core {{Seniors 60+ or chronic illnesses/ injuries}} Kim 55 minutes
2:00 PM Rock Steady Boxing-All Levels {{parkinson's disease}} Lizz 90 Minutes
4:45 PM Triple Play {{combination}} Brittney S 60 minutes
5:45 PM Triple Play {{combination}} Brittney S 60 minutes
6:15 PM Butts + Guts {{combination}} Lizz 45 minutes

Wednesday, November 20, 2019

6:00 AM Sweat Camp 45 {{combination}} Alyssa 45 minutes
6:00 AM Row {{cardio}} Mike 45 minutes
6:00 AM Sweat Cycle 55 {{cardio}} Kenzie 55 minutes
7:00 AM Sweat Cycle + Strength {{combination}} Mike S 55 Minutes
9:00 AM Forever Fit {{senior fitness}} Lori 55 minutes
9:45 AM Sweat Cycle 30 {{cardio}} Kathryn S 30 Minutes
10:30 AM Rock Steady Boxing-All Levels {{parkinson's disease}} Ausley 90 Minutes
12:00 PM Sweat Cycle + TRX {{combination}} Kathryn 55 minutes
1:30 PM Rock Steady Boxing-Levels 1/2 {{parkinson's disease}} Ausley 90 Minutes
5:30 PM Sweat Cycle + Row {{cardio}} Lizz 55 Minutes
5:45 PM Sweat Strength {{strength}} Katie S 45 Minutes
6:00 PM CTGF 2019 {{weight loss program}} Kim 45 Minutes
6:50 PM Sweat Boxing{{cardio}} Lizz 45 Minutes

Thursday, November 21, 2019

5:45 AM Sweat Camp 55 {{combination}} Mike 55 minutes
6:00 AM Sweat Yoga {{low impact}} Alyssa 55 minutes
6:45 AM TRX + Abs {{combination}} Ausley S 45 Minutes
9:00 AM Forever Fit {{senior fitness}} Lori 55 minutes
10:05 AM Sweat Strength {{strength}} Kathryn 45 Minutes
12:00 PM Sweat Strength {{strength}} Kathryn 45 Minutes
12:30 PM Open Sweat Cycle {{Individually Paced Cycling}} Self Guided 45
1:00 PM Boxing, Balance & Core {{Seniors 60+ or chronic illnesses/ injuries}} Kim 55 minutes
2:00 PM Rock Steady Boxing-All Levels {{parkinson's disease}} Kim 90 Minutes
4:45 PM Triple Play {{combination}} Kathryn 60 minutes
5:45 PM Triple Play {{combination}} Kathryn 60 minutes
6:15 PM Butts + Guts {{combination}} Kianna 45 minutes

Friday, November 22, 2019

6:00 AM TRX Challenge {{combination}} Kianna 55 minutes
6:00 AM Sweat Boxing{{cardio}} Cecily 45 Minutes
6:00 AM Sweat Cycle 55 {{cardio}} Jason 55 minutes
7:00 AM Sweat HIIT {{combination}} Kianna 45 minutes
9:45 AM Sweat Camp 45 {{combination}} Cecily 45 minutes
10:30 AM Rock Steady Boxing-All Levels {{parkinson's disease}} Kim 90 Minutes
12:00 PM Sweat Boxing{{cardio}} Cecily 45 Minutes
12:30 PM Rock Steady Boxing Express- Levels 1&2 Kim 60 Minutes
5:15 PM Sweat Camp 45 {{combination}} Lizz 45 minutes

Saturday, November 23, 2019

7:30 AM Sweat Boxing{{cardio}} Kathryn 45 Minutes
8:30 AM TRX Challenge {{combination}} Kathryn 55 minutes
9:00 AM CTGF 2019 {{weight loss program}} Kim 60 Minutes
9:45 AM Sweat BarreĀ® {{low impact}} Rebekah 55 minutes
10:15 AM Sweat Cycle 55 {{cardio}} Kim 55 minutes
10:30 AM Rock Steady Boxing- Levels 1,2&3 {{parkinson's disease}} Ausley 90 Minutes

Sunday, November 24, 2019

9:45 AM Sweat Boxing + Strength{{combination}} Jake 55 Minutes
11:00 AM Sweat Camp 55 {{combination}} Jake 55 minutes
12:10 PM Sweat Yoga {{low impact}} Diana 55 minutes

Monday, November 25, 2019

6:00 AM Sweat Boxing{{cardio}} Kathryn 45 Minutes
6:00 AM Sweat Camp 45 {{combination}} Mike 45 minutes
6:00 AM Sweat Cycle 55 {{cardio}} Kenzie 55 minutes
7:00 AM Sweat Cycle + TRX {{combination}} Kenzie 55 minutes
9:00 AM Forever Fit {{senior fitness}} Lori 55 minutes
9:45 AM Sweat Camp 45 {{combination}} Lizz 45 minutes
10:30 AM Rock Steady Boxing-All Levels {{parkinson's disease}} Ausley 90 Minutes
12:00 PM Row Challenge {{combination}} Lizz 45 minutes
1:30 PM Rock Steady Boxing-Levels 1/2 {{parkinson's disease}} Lizz 90 Minutes
5:30 PM Sweat Cycle 45 {{cardio}} Kathryn 45 minutes
5:45 PM TRX Challenge {{combination}} Cecily 55 minutes
6:00 PM CTGF 2019 {{weight loss program}} Kim 45 Minutes
6:50 PM Sweat Yoga {{low impact}} Alyssa 55 minutes

All Instructors Are Subject To Change